Pe urmele lui Mos Craciun - 2019

Status: Fundraising

Obiectivul principal al campaniei Pe urmele lui Moş Crăciun este acela de a ajunge la 250 de elevi din comuna Drăguşeni (Jud. Galati) pentru a le face o supriza de sarbatori.

Suma:

50 RON

Galantomi:

1

Donatii:

1

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Obiectivul principal al campaniei Pe urmele lui Moş Crăciun este acela de a ajunge la 250 de elevi din comuna Drăguşeni (Jud. Galati) pentru a le face o supriza de sarbatori.

Pregatim ateliere interesante si interactive pentru a le starni curiozitatea celor mici si pentru a ii incuraja sa isi continue studiile ; aviatie, dezvoltare personala, fotografie, educatie ecologica, sociala si juridica, sunt doar cateva din temele care vor fi abordate de voluntari pe parcursul campaniei.

De ce? Pentru ca ne dorim sa fim aproape de copiii care, de sarbatori, asteapta sa primeasca si un strop de speranta in pachetul de la Mos Craciun si, mai presus de toate, vrem sa schimbam felul in care ei si familiile lor se raporteaza la scoala si educatie. De aceea, in completarea activitatilor cu elevii, parintii si cadrele didactice vor beneficia de asemenea de consiliere si vor avea ocazia sa se consulte cu specialisti in domeniu.

Si pentru ca nimeni nu poate sa invete daca ii este frig sau foame, vom pregati pachete cu dulciuri si imbracaminte calduroasa pentru fiecare copil.

Bugetul alocat proiectului este de 16.500 RON, iar fondurile strânse vor acoperi atat costurile de achizitionare a produselor alimentare si de imbracaminte, cat si costurile de transport. Fiecare donatie intre 50-70 RON poate acoperi costul integral al unui pachet.

Asadar, de Craciunul acesta, te invitam sa fii alaturi de noi si sa pregatim impreuna darurile pentru copiii din Com. Drăguşeni (Jud. Galati)!

Porneste cu noi Pe urmele lui Mos CraciunI!